لا عَمَلَ كَالتَّحقيِقِ. هيچ عملى مانند پژوهش نيست. امام علی (ع)

مشخصات فردی:

دکتر مهرداد همراهی

متولد: 1364

پست الکترونیکی: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

سوابق تحصیلی:

• کارشناسی مدیریت دولتی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، 1386-1382.

• کارشناسی ارشد مدیریت دولتی(گرایش مدیریت منابع انسانی)، دانشگاه سیستان و بلوچستان، 1388-1386.

• دکتری مدیریت دولتی(گرایش مدیریت منابع انسانی)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران،1393-1389.

• دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی و پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد با سهمیه استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی ارشد.

سوابق اجرایی و مدیریتی:

• عضو هیات علمی گروه مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از سال 1389.

• مدیر گروه رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون.

تالیف و ترجمه کتاب ها:

1-     تالیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت با رویکردی به نگارش پایان نامه نویسی»، انتشارات دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری نشر مرندیز، 1390،همکاران: دکتر عادل آذر و دکتر نورمحمد یعقوبی(سه بار چاپ در سال های 90 و 91 و 92)

2-     ترجمه کتاب«طراحی شغل و کار سازماندهی کار در جهت اثربخشی و سلامت»، تالیف شارون پارکر و توبی وال، انتشارات نور علم، 1388، همکار: دکتر مهدی کاظمی.

مقالات:

الف)علمی پژوهشی

1-     «ارزیابی کیفیت دوره های آموزش ضمن خدمت در صنعت گردشگری استان فارس بر اساس مدل سیپ» فصلنامه مطالعات جهانگردی، شماره 10، دانشگاه علامه طباطبایی.

2-     «آسیب شناسی دوره های آموزش ضمن خدمت بر اساس مدل سیپ مطالعه موردی: استان فارس» فصلنامه پژوهش های مدیریت، شماره 4، دانشگاه سیستان و بلوچستان.

3-     «ارائه الگوی مناسب جهت ارتقاء فضیلت سازمانی در سازمان های دولتی ایران»، فصلنامه پژوهش های مدیریت، شماره 9، دانشگاه سیستان و بلوچستان.

4-     «مدل معادلات ساختاری تاثیر فضای مدرسه بر خودکارآمدی معلمان مقطع ابتدایی در استان فارس»، فصلنامه علمی پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی،سال4، شماره4.

ب) ISI

5-      Factors Affecting on Promoting Organizational Virtuousness in Iran State Agencies , Indian journal of Fundamental and Applied Life Science, 2015, vol5, pp:4772-4779.

6- Ranking the Key Success Factors Based on Financial Ratios With the Integrated Approach of Fuzzy Multiple Criteria Decision , South African Journal of Science, June2015

ج)کنفرانس ها

7-«سنجش جهندگی سازمانی در سازمان های دولتی، مورد مطالعه: ادارات کل استان کهگیلویه و بویراحمد»، سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مدیریت و حسابداری،دانشگاه شهید بهشتی، بهمن 94.

8-«بررسی تاثیر دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان بر کارآفرینی دولتی»، ارائه شفاهی در اولین کنفرانس ملی مدیریت کارآفرینی و توسعه منطقه ای، دانشگاه سیستان و بلوچستان، 1388.

9-«Comparative Study of Pluralistic & Unitarianism Approaches»، پذیرش به صورت ارائه شفاهی در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم آموزشی، دانشگاه بارسلونا اسپانیا، فوریه 2012.

10-Measuring organizational resilience in governmental organizations. Case study: general offices of kohgiluye and boyerahmad province; The first international conference on management and humanities, Dubai, UAE, 2015.

آخرین اخبار و اطلاعیه های سازمان سما

.:: وب سایت سازمان سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی ::.

تصویر روز

monasebat2.jpg